luni, 12 noiembrie 2012

Revelionul? Cu mocănița, firește!









Țuică fiartă, vin fiert, plăcinte și foc de tabără pe malul Vasserului.



Exact, și anul acesta puteți petrece revelionul într-un mod inedit pe CFF Vișeu de Sus. Fie că sunteți pasionați feroviari sau doar dornici de a petrece intr-un mod inedit, fie că ați mai fost și în anii anteriori sau că mergeți cu mocănița pentru prima data, iată detaliile pregătite cu minuțiozitate de cei de la CFF Vișeu de Sus:

Plecarea:
Trenul va pleca din gara mocăniței CFF Viseu de Sus (ora 18.30) până la Paltin (sau Novăț în cazul în care vremea va fi nefavorabilă) și se va întoarce la Viseu în jurul orei 03.30, în ianuarie.
Preț:
Adulti 198,-Ron/pers, copii (6-16 ani): 98,-Ron. Prețul nu include cazare.
Tariful include:
Întâmpinare cu o țuică, antreuri pe drum, călătoria cu mocănița, însoțitor de tren pe parcursul întregii călătorii, cina de revelion, șampanie la miezul nopții, artificii, foc de tabără, divertisment. 
Nu sunt incluse în preț alte băuturi ce pot fi consumate la barul amenajat.
Rezervări:
La telefon: 0744 686 716 sau prin e-mail: info@cffviseu.com (în limita locurilor disponibile)


Dacă vremea va fi nefavorabilă, programul şi traseul  se vor adaptata condiţiilor meteo.

Transportul lemnului cu trenul

De-a lungul intregului an, circula trenuri pentru productie fara un program fix, ci dupa necesitatile activitatilor de productie din zona.
Pentru asigurarea normelor de siguranta a turistilor si calatorilor pe linia CFF Viseu de Sus accesul persoanelor straine in trenurile pentru productie este strict interzis.


=============================================
Foto: mocănița "Krauss" (763-193) trecând de Valea Scradei pe CFF Vișeu de Sus, foto (c) Daniel Secărescu | www.mocanita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu